Back to All Events

Co-Lab Ginprovning med Rosendals Trädgården

  • Stockholms Bränneri Folkungagatan 136 11630 stockholm sverige (map)

Lördag den 18 februari kommer våra vänner från Rosendals Trädgård till Bränneriet för ett speciell co-lab ginprovning! 

Provningen kommer fokusera på våra gemensamma gin som vi samlat på oss under åren, från första sommarträdgårdsginen från 2020 till det senaste tillskottet, en ny vinterträdgårdsgin som släpps på Systembolaget den 21 februari. Vi har skapat vår trädgårdsgin tillsammans under alla år som ett hyllning till vår vänskap och en tolkning av det som växer i Rosendals Trädgårds fantastisk biodynamisk trädgård på Djurgården. 

På provningen får ni en välkomstdrink, lyssna till berättelser från Rosendals Trädgårds trädgårdsmästare Klara Palerius och lära er hur vi tänker kring ingredienser från trädgården och smaksättning i ginen. Ni kommer få smaka på en flight av 4 olika trädgårdsgin, med allt från morötter och rosépeppar till maskros och svartvinbärsblad. Alla dessa gin har vi destillerat i väldigt begränsad upplaga, med bara några flaskor kvar på bränneriet. Detta är en unik möjlighet att få prova dom bredvid varandra.

Platserna är begränsade, säkra upp din plats idag via vår hemsida! (provningen hålls på svenska)

www.stockholmsbranneri.com

PS kika in på @brännerian, Rosendals Trädgård kommer också ta över köket med några mumsiga smårätter kvällen till ära - boka bord här: www.brännerian.se

Earlier Event: December 17
Distillery Tour & Gin Tasting
Later Event: February 24
Loppis hos Urban Deli Sveavägen